You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Renault Romania, partener oficial al COSR pana in 2016

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) si Renault Romania au semnat un parteneriat pentru patru ani, Renault Romania devenind partenerul oficial al COSR, iar automobilul Renault, masina oficiala a forului nostru olimpic.

La eveniment, alaturi de Octavian Morariu, presedintele COSR, si Thomas Dubruel, directorul general al Renault Romania, au fost prezente personalitati ale sportului romanesc - Alin Moldoveanu, campionul olimpic la tir sportiv de la Londra, Ioan Dobrescu, secretarul general al COSR, Camelia Potec, presedintele Federatiei Romane de Natatie si Pentatlon Modern, Georgeta Damian, multipla medaliata olimpica la canotaj, Laura Badea, directorul Academiei Olimpice Romane, si multi altii.

Parteneriatul este cu atat mai valoros cu cat reprezinta continuarea bunei colaborari din 2012, cand Renault a sustinut si promovat valorile olimpice si a recompensat performantele sportivilor romani medaliati la Jocurile Olimpice de la Londra, oferindu-le ca premii 16 autoturisme: Latitude, Mégane Olympic sau Twingo, in funcție de locul ocupat pe podiumul olimpic.

Porivit noului parteneriat, Renault s-a angajat sa sustina initiativele COSR in perioada 2013-2016, un prim pas a fiind realizat prin punerea la dispoziție a unei flote de autoturisme. In plus, Renault si-a anuntat intentia de a-i recompensa pe sportivii romani care vor cuceri medalii la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016.

Octavian Morariu s-a declarat incantat de continuarea colaborarii cu Renault Romania: „Mulțumim Renault Romania pentru deschiderea si sprijinul acordat Comitetului Olimpic. Salutam initiativa partenerului nostru principal de a fi alaturi de sportivii olimpici, de a recompensa performantele lor deosebite si de a promova, alaturi de noi, valorile olimpice. Sportul romanesc are nevoie de parteneri pe termen lung, asa cum este Renault, si le multumim inca o data ca ne sunt alaturi.”

Thomas Dubruel a declarat la randul sau: „Parteneriatul dintre Renault Romania si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman are la baza obiectivul comun de a sustine si promova spiritul si valorile olimpice precum excelenta, perseverenta, fair-play-ul. Vom colabora cu COSR pe parcursul celor patru ani si ii vom sprijini initiativele. In 2016, ca si in 2012, vom recompensa performantele sportivilor romani medaliati la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.“

Alin Moldoveanu a marturisit ca este indragostit de masina Renault Latitude pe care a primit-o ca recompensa pentru medalia de aur cucerita la Londra, in 2012. “Nu numai ca este un automobil extrem de elegant si performant, dar de fiecare data cand ma urc la volan parca retraiesc emotiile si atmosfera de la Londra. Mi-as dori din suflet ca aceste sentimente sa fie traite de cat mai multi sportivi romani, dupa Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016 ”, a spus campionul olimpic la tir sportiv de la Londra.

 

Galerie foto