You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Relaxare si antrenamente usoare inainte de festivitatea de deschidere

Echipa Olimpica a Romaniei a fost cazata in Satul Olimpic II, unul dintre cele trei campusuri care ii gazduiesc pe participantii la Festivalul Olimpic al Tineretului European Utrecht 2013. Locatia, o fosta garnizoana militara transformata in ultimii ani in campus studentesc international pentru Universitatea din Utrecht, se afla la aproximativ 7 kilometri de centrul orasului, dar la numai cateva sute de metri de Galgenwaard Stadium, stadionul echipei de fotbal locale FC Utrecht unde in aceasta seara va avea loc festivitatea de deschidere a FOTE.

Atmosfera de pace si liniste, creata de cladirile cu o arhitectura specific olandeza,  a fost tulburata de ieri de sutele de sportivi care vor participa la FOTE, aproape jumatate din delegatiile participante la competitie fiind cazate aici.

Reprezentantii nostri au uitat repede de oboseala drumului si dupa scurte antrenamente de “dezmortire” au trecut la vizitarea bazei sportive si a imprejurimilor. Toata lumea a fost incantata de mancarea foarte buna oferita de gazde, dar cozile uriase care s-au format la cantina, mai ales la masa de seara, i-au pus putin pe ganduri pe romani. Atat sportivii si tehnicienii cat si oficialii au primit asigurari din partea gazdelor ca situatia va fi remediata in zilele viitoare.

Desi putin emotionati de participarea la prima competitie olimpica din cariera lor, sportivii romani au profitat de perioada de relaxare si si-au intalnit adversari si prieteni mai vechi, dar au legat si prietenii noi, traditionalul schimb de insigne jucand ca de fiecare data un rol important.

Galerie foto