You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Patrick Hickey, multumiri oficiale pentru reusita FOTE Brasov 2013

Ecourile editiei de iarna a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE), organizat in februarie a.c., la Brasov, nu s-au stins. Desi au trecut cateva luni de la incheierea competitiei, la sediul Comietului Olimpic si Sportiv Roman (COSR) a mai sosit o adresa oficiala de felicitare pentru presedintele COSR Octavian Morariu.

Patrick Hickey, presedintele Asociatiei Comitetelor Olimpice Europe (EOC), a tinut sa-i felicite inca o data, atat personal cat si in numele Comitetului Executiv al EOC, pe toti cei implicati in organizarea FOTE Brasov 2013.

In scrisoarea adresata presedintelui COSR  Octavian Morariu, Patrick Hickey a tinut sa sublinieze ca reusita organizarii la Brasov a editiei de iarna a FOTE din acest an a avut o contributie uriasa la dezvoltarea intregii miscari olimpice din Europa.

“Ca urmarea a succesului de rasunet al FOTE Brasov 2013, Comitetul  Executiv  doreste sa-si exprime oficial gratitudinea si sa va multumeasca pentru contributia atat de importanta la progresul miscarii olimpice din Europa”, se specifica in adresa sosita la sediul COSR. “Nu a fost doar o simpla reusita organizatorica a unui eveniment.  Atmosfera a fost de o imensa prietenie, iar locurile au fost perfecte. Nu ne-am fi putut dori nimic mai bun decat ceea ce a oferit FOTE Brasov 2013”.

“Va multumesc personal si  as dori de asemenea sa extind felicitarile catre intreaga echipa de profesionisti  a COSR, voluntarilor zambitori si stralucitori, tuturor acelora care au fost in orice clipa gata sa ajute”, a incheiat Patrick Hickey.

 

Galerie foto