• BCR
  • Groupama

Stiri

5 februarie 2013 Flacara Olimpica a FOTE Brasov 2013 va strabate 15 km prin Bucuresti

Torta olimpica a Festivalului Olimpic al Tineretului European Brasov – 2013 (FOTE)  va fi purtata pe cateva dintre cele mai importante artere ale Capitalei, sambata, pe 9 februarie, de o stafeta formata din aproximativ 70 de persoane.

Cetateni obisnuiti, copii, fosti si actuali sportivi de mare performanta, personalitati ale sportului romanesc, dar si persoane cu dezabilitati vor porni la ora 12.00 din fata Casei Olimpice si vor strabate  un traseu de 15 km atingand puncte importante din Bucuresti.

Palatul Victoria, Palatul Parlamentului, Palatul Cotroceni, Primaria Municipiului Bucuresti sau Pasajul Basarab sunt doar cateva dintre reperele stafetei din care nu vor lipsi  Alina Dumitru, Camelia Potec,  Monica Rosu, Gabi Szabo sau Ivan Patzaichin.

Dupa periplul de aproximativ patru ore prin Bucuresti, Torta Olimpica va reveni in fata sediului COSR, iar duminica, 10 februarie, dimineata, la ora 9.00, va pleca spre Brasov.

 Flacara Olimpica a Festivalului Olimpic al Tineretului European Brasov – 2013 va arde, pazita de o garda militara, pe esplanada din fata Casei Olimpice din  Bucuresti  pana la finalul competitiei marcat de ceremonia de inchidere care va avea loc pe 22 februarie.