You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

FOTE Brasov 2013 a impresionat la prima intanire cu sefii de misiune

Organizatorii Festivalului Olimpic al Tineretului European, FOTE – Brasov  2013, au impresionat  cu  prezentarea programelor din timpul competitiei pe toate segmentele de lucru realizata in deschiderea Seminarului Sefilor de Misiune din toate cele 46 de tari care vor avea reprezentanti la competitie.

“Intalnirea a fost organizata impecabil, iar membrii colectivului de lucru al FOTE  au demonstrat profesionalism de inalta clasa”, a declarat Carmen Tocala, presedintele Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret prezenta la deschiderea lucrarilor. “Prezentarea tuturor amanuntelor organizatorice, de la transport, cazare sau securitate pana la cele care privesc desfasurarea propriu-zisa a competitiilor, s-a ridicat la nivelul tehnic impus de Asociatia Europeana a Comitetelor Olimpice (EOC). In acest context suntem optimisti in ceea ce priveste atat bunul  mers al competitiei europene cat si imaginea pe care o va avea Romania dupa organizarea acestui Festival. La seniori sunt  fanii, iar la juniori sunt mai ales parintii si rudele care vor avea ce povesti despre Romania la intoarcerea acasa”.

“Nu ma entuziasmez prea usor, dar prezentarea a fost peste asteptari la toate capitolele”, a spus Ioan Dobrescu, secretarul general al COSR. “Sunt extrem de increzator in potentialul echipei care coordoneaza buna desfasurare a FOTE si sunt optimist ca aceasta mare manifestare sportiva va fi un succes de rasunet”.

 

 

Galerie foto