You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Arhiva FOTE

FOTE Brasov 2013, in linie dreapta

La finalul acestei saptamani, la Poiana Brasov, va avea loc Seminarul Sefilor de Misiune din toate cele 46 de tari care vor avea reprezentanti la cea de-a 11-a editie de iarna a Festivalului Olimpic al Tineretului European, FOTE – Brasov  2013, competitie programata anul viitor in perioada 17-22 februarie.

Tot la Poiana Brasov, statiunea care va gazdui Satul Olimpic al FOTE – Brasov 2013, vor mai avea loc in acest week-end sedinte de lucru cu membrii Comisiei de Coordonare, nominalizata de Asociatia Comitetelor Olimpice Europene (EOC) si delegatii tehnici ai federatiilor internationale ale sporturilor de iarna in competitie la FOTE. Cu aceasta ocazie vor fi stabilite recomandarile finale legate de organizarea Festivalului in conditii optime, cu respectarea reglementarilor impuse de EOC.

La deschiderea oficiala a intrunirilor, care va avea loc vineri, vor fi prezenti  presedintele COSR Octavian Morariu, primarul municipiului Brasov George Scripcaru, presedintele Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret Carmen Tocala, precum si oficialitatile celorlalte localitati care vor gazdui  intrecerile  sportive din cadrul Festivalului.

Galerie foto