You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Arhiva Jocuri Olimpice

Olimpicii medaliati, “imbracati” in flori la venirea in tara

Sportivii romani medaliatii la Jocurile Olimpice de la Londra si tehnicienii  lor  au fost intampinati la revenirea in tara, in Salonul Prezidential din cadrul Aeroportului Henri Coanda din Otopeni, de zeci de rude, prieteni, si nu in ultimul rand de Carmen Tocala si Alin Petrache, presedintele respectiv  vicepresedintele Autoritatii Nationale pentru Tineret si Sport, Gratiela Vajiala, presedintele Agentiei Nationale Antidoping, Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei si Cercetarii, presedinti  si secretari federali ai federatiilor sportive nationale, si alte personalitati ale vietii sportive romanesti.
Cu totii au venit cu zeci de buchete de flori cu care aproape i-au acoperit pe  medaliati.

In ciuda faptului ca erau extrem de obositi dupa ce seara au participat la superba festivitate de inchidere a JO si au pornit la drum dimineata, dupa numai cateva ore de somn, pe aeroport medaliatii parea foarte proaspeti. Cu zambetul pe buze si extrem de fericiti, ei au impartit cu darnicie autografe si s-au fotografiat cu cei prezenti. De asemenea, desi au avut permisiunea sa plece spre casa cand doresc, toti olimpicii au acordat interviuri zecilor de reprezentanti ai mass-media, in ciuda faptului ca pe chipuri li se citea nerabdarea sa ajunga acasa in bratele celor dragi.

La randul sau Octavian Morariu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, a tinut sa-i felicite oficial pe toti sportivii nostri care au concurat la Londra, considerand ca s-au comportat admirabil si si-au facut remarcata prezenta aproape in fiecare zi a intrecerilor olimpice.

Galerie foto