You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Arhiva Jocuri Olimpice

Aglomeratie de staruri olimpice in Casa P&G de la Londra

O parte din componentii Echipei Romaniei, dintre care nu au lipsit medaliatii olimpici, au participat la o reuniune organizata in Casa Procter&Gamble, din centrul Londrei, alaturi de alti numerosi sportivi de top din 12 tari din estul Europei ale caror comitete olimpice nationale sunt partenere ale cunoscutei companii.

Au fost momente frumoase in care performerii care si-au incheiat participarea competitionala la Londra si-au impartasit emotiile din timpul concursurilor olimpice, iar cei pentru care greul abia incepe s-au mai relaxat  inainte de intrarea in "focuri".

Fostul celebru baschetbalist din NBA Vlade Divac, medaliat cu argint olimpic in 1996, la Atlanta, cu reprezentativa fostei Iugoslavii, in prezent presedintele Comitetului Olimpic  Sarb, a inveselit atmosfera cu sarmul sau.

De la intalnirea prietenoasa si tonica din Casa P&G, din lotul nostru au lipsit vedetele gimnasticii  Sandra Izbasa, proaspata campioana olimpica de la sarituri, si colegele  alaturi de care a urcat pe cea de-a treia treapta a podiumului dupa concursul pe echipe, Catalina Ponor, Larisa Iordache si Diana Bulimar. Toate  au preferat odihna de dinainte de finalele de la barna si sol, unde tintesc de asemenea medaliile olimpice.

Reuniunea a avut si un moment oficial in cadrul caruia gazdele le-au oferit cate o statueta conducatorilor de delegatie ai tarilor prezente la eveniment. In cazul  Romaniei, trofeul a fost inmanat lui Alexandru Epuran, seful de misiune al delegatiei noastre de la Londra.

 

 

Galerie foto