• BCR
  • Groupama

Stiri

26 iulie 2012 Drapelul Romaniei, arborat in Satul Olimpic


In cadrul unei ceremonii emotionante, in Zona Internationa, un perimetru special amenajat din piateta principala din fata Satului Olimpic, ofiteri britanici au arborat drapelul Romaniei, alaturi de steagurile altor  trei tari.

La eveniment au participat si cativa dintre sportivii nostri aflati deja la Londra, care nu aveau programate antrenamente la acea ora, precum si o parte dintre oficialii romani. Printre sportivii prezenti la ceremonie s-au numarat Constantina Dita, campioana olimpica la maraton, si Eliza Samara, componenta a lotului de tenis de masa.

Alexandru Epuran, seful de misiune al delegatiei Romaniei la Londra, i-a daruit, simbolic, un trofeu primarului Satului Olimpic, dupa care toti cei prezenti au asistat la spectacolul oferit de organizatori.

 “A fost cea mai frumoasa ceremonie de ridicare a drapelului la care am asistat vreodata”, a marturisit Ioan Dobrescu, secretarul general al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman. “A fost un spectacol simplu, dar cu multa muzica si oameni tineri care au creat o atmosfera exceptionala”.