You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

septembrie 18, 2021

Motto Beijing 2022 - Împreună pentru un viitor comun

mai mult

septembrie 15, 2021

Președintele COSR, la reuniunea Comitetului Executiv EOC

mai mult

septembrie 13, 2021

Președintele CIO, mesaje de condoleanțe după dispariția lui Ivan Patzaichin

mai mult

septembrie 12, 2021

Scrima revine în programul Jocurilor Europene, la Cracovia-Malopolska 2023

mai mult

septembrie 6, 2021

Drapelul Comitetului Olimpic și Sportiv Român, în bernă!

mai mult
COSR

Horia Tecău și-a sărbătorit ”majoratul” în Cupa Davis cu victorie

Vicecampion olimpic la dublu, alături de Florin Mergea, la Rio 2016, Horia Tecău a făcut parte din echipa de Cupa Davis a României care a câștigat cu 3-1 meciul contra Portugaiei din Grupa Mondială I a prestigioasei competiții, disputat la finalul săptămânii trecute, la Cluj.
La 18 ani de la debutul său în Cupa Davis, la întâlnirea Ecuador-România, de la Quito, încheiată cu 3-2 pentru tricolori, se poate spune că Horia Tecău  și-a sărbătorit ”majoratul” în această competiție cu o mare victorie.

mai mult...
  • Share
COSR

Ceremonia de aprindere a Flăcării Olimpice Beijing 2022, fără spectatori

Flacăra Jocurilor Olimpice de iarnă de la Beijing 2022 își va începe călătoria din Olimpia Antică, urmărită doar de oficiali și invitați, din cauza „pericolelor reprezentate de COVID-19”.
Ceremonia va avea loc pe 18 octombrie 2021, iar decizia de reducere a acesteia a fost luată după consultarea dintre Ministerul grec al protecției cetățenilor, Comitetul Olimpic Elen și Comitetul de Organizare Beijing 2022.

mai mult...
  • Share
COSR

Thomas Bach, scrisoare către Mișcarea Olimpică

Președintele Comitetului Internațional Olimpic Thomas Bach a mulțumit tuturor participanților la Jocurile Olimpice Tokyo 2020, a vorbit despre aceste Jocuri ca despre simbolul speranței, solidarității și păcii. Totodată, Bach a vorbit în scrisoare despre Beijing 2022 și despre faptul că în octombrie va apărea primul Playbook și primele contramăsuri COVID - 19 pentru Jocurile de iarnă, despre faptul că CIO pune la dispoziție vaccinuri, la cerere, tuturor Comitetelor Olimpice și Paralimpice Naționale.

mai mult...
  • Share
COSR

Baschet 3x3, de top mondial, în incinta Palatului Parlamentului

Capitala României va fi pentru trei zile centrul mondial al baschetului 3x3, chiar în incita Palatului Parlamentului din București urmând a avea loc în perioada 17-19 septembrie a.c. turneul final FIBA 3x3 World Tour. 24 de echipe naționale, din 13 țări, se vor lupta pentru cele trei titluri puse în joc: campioana circuitelor mondiale de tineret 3x3 U23 Nations League, masculin și feminin, și campioana circuitului mondial feminin 3x3 Women’s Series.
România va fi reprezentată în toate cele trei competiții

mai mult...
  • Share