You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Talida Teodora Gidoiu

Canotaj


Data nasterii: 12.01.1986
Locul nasterii: Orsova

Palmares olimpic

2012
Londra 2012
Proba Loc
opt rame cu carmaci (8+) 4

Palmares competitional

2011
Campionate Europene Plovdiv, Bulgaria 2011
Proba Loc
opt rame cu carmaci (8+) 1
2011
Campionatele mondiale Bled, Slovenia 2011
Proba Loc
opt rame cu carmaci (8+) 4
2010
Campionatele mondiale Lake Karapiro, Noua Zeelanda 2010
Proba Loc
opt rame cu carmaci (8+) 3
2010
Campionate Europene Montemor-o-Velho, Portugalia 2010
Proba Loc
opt rame cu carmaci (8+) 1
2009
Campionate Europene Brest, Belarus 2009
Proba Loc
opt rame cu carmaci (8+) 1
2009
Campionatele mondiale Poznan, Polonia 2009
Proba Loc
opt rame cu carmaci (8+) 2
2008
Campionate Europene Atena, Grecia 2008
Proba Loc
opt rame cu carmaci (8+) 1