You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

august 13, 2022

DAVIIID POPOVICI - campion european de seniori, cu record mondial

mai mult

august 12, 2022

Înotătorul David Popovici, în finala europeană de la 100 m liber, cu record european

mai mult

august 9, 2022

Canoistul Cătălin Chirilă, aur și argint la Mondiale

mai mult

iulie 30, 2022

Rămas bun FOTE Banska Bystrika 2022! TEAM ROMANIA a plecat acasă cu 19 MEDALII – 5 AUR, 8 ARGINT, 6 BRONZ

mai mult

iulie 30, 2022

Gimnasta Amalia Ioana Puflea, dublă campioană olimpică a tineretului european, la Banska Bystrica

mai mult

iulie 30, 2022

Mihai Alin Șavlovschi - prima medalie pentru TEAM ROMANIA în ultimei zi a FOTE Banska Bystrica, BRONZ la 2000 m obstacole

mai mult
COSR

Un an până la Jocurile Mondiale pe Plajă Bali 2023

Asociația Comitetelor Naționale Olimpice (ANOC) și Comitetul Național Olimpic  (NOC) Indonezia sărbătoresc un an până la cea de-a doua ediție a Jocurilor Mondiale pe Plajă care vor avea loc în Bali în anul 2023. Președintele ANOC în exercițiu Robin Mitchell și președintele NOC Indonezia Raja Sapta Oktohari au vorbit despre așteptările lor pentru următoarea ediție a Jocurilor.

La ediția inaugurală a Jocurilor Mondiale pe plajă care au avut loc la Doha, în 2019, România a fost reprezentată de zece sportivi. Delegația tricoloră a încheiat competiția cu trei medalii de bronz, patru locuri 4 si două locuri 6.

 

mai mult...
  • Share
COSR

Olimpicii de la FOTE Banska Bystrica 2022 au revenit acasă

Aeroportul Henri Coandă din Otopeni s-a umplut în această dimineață de flori și steaguri tricolore. Prieteni, rude ai sportivilor din TEAM ROMANIA care au participat la FOTE Banska Bystrica 2022, reprezentanți ai federațiilor sportive naționale cu sportive la Festival, reprezentanții ai Comitetului Olimpic și Sportiv Român i-au primit cu aplauze, îmbrățișări și buchete de flori pe primii tricolori care au revenit în țară de la Banska Bystrica.
A doua parte a delegației, din care fac parte loturile de gimnastică, judo, înot, tenis și volei, este așteptată să sosească în țară după-amiază, la ora 18.15.

mai mult...
  • Share
COSR

FOTE Banska Bistrika 2022 - Ultimele bătălii pentru medalii

Tricolorii atacă astăzi ultimele medalii la gimnastică, judo și atletism. Până acum TEAM ROMANIA  a cucerit 16 medalii - 3 AUR, 8 ARGINT, 5 BRONZ.

Din cauza condițiilor meteo ceremonia de închidere va avea loc în Sala de judo, cu începere de la ora 21.30 (ora României).

Programul detaliat al sportivilor români se regăsește pe site-ul cosr - https://www.cosr.ro/competitii/fote/banska_bistrica-2022/programul-competitiei, iar o parte din evoluțiile lor vor putea fi urmărite în transmisiunile în direct ale programului TV al EOC accesând - https://eoctv.org/live/

mai mult...
  • Share
COSR

8 - număr record de medalii cucerite de tricolori într-o singură zi la FOTE Banska Bistrica 2022

Componenții TEAM ROMANIA au cucerit în cea de-a 5-a zi a FOTE Banska Bistrica 2022 nu mai puțin de 8 medalii – 2 AUR (judo și atletism), 4 ARGINT (tenis, atletism, înot), 2 BRONZ (tenis, înot). Mai mult ștafetele 100x200x300x400 m atât cea feminină cât și cea masculină au reușit calificarea în finalele de mâine.

Toate rezultatele sportivilor români în ZIUA 5 competițională a FOTE Banska Bystrica 2022:

 

mai mult...
  • Share