You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ovidiu George Ionescu

Tenis de masa


Data nasterii: 28.06.1989
Locul nasterii: Constanta

Portret

A inceput sa joace tenis de masa la CSM Buzau.

In 2005, a plecat in Germania unde a evoluat la mai multe echipe din campionatul german.

In 2016, a obtinut calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro gratie pozitiei ocupate in clasamentul mondial al Federatiei Internationale de Tenis de Masa (ITTF) si a fost inclus in Echipa Olimpica a Romaniei.

Palmares olimpic

2020
Tokyo 2020
Proba Loc
dublu mixt 5
simplu Turul 2
2016
Rio 2016
Proba Loc
simplu

Palmares competitional

2019
Jocuri Europene Minsk 2019
Proba Loc
dublu mixt 2
echipe 5
2019
Campionatele Mondiale Budapesta, Ungaria 2019
Proba Loc
dublu masculin 2
2018
Campionatele Europene Alicante, Spania 2018
Proba Loc
simplu 2
2016
Campionatele Europene Budapesta, Ungaria 2016
Proba Loc
dublu mixt 3
2012
Campionate Europene Buzau, Romania 2012
Proba Loc
dublu mixt 3
2003
Festivalul Olimpic al Tineretului European Paris 2003
Proba Loc
dublu mixt 1
simplu 6