You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Marius Vasile Cozmiuc

Canotaj


Data nasterii: 07.09.1992
Locul nasterii: Suceava

Portret

La Campionatele Mondiale rezervate sportivilor sub 23 de ani, la patru rame (4-), a cucerit medalie de aur, in 2013, si de bronz, in 2014.

In 2013, la Campionatele Mondiale de seniori de la Sevilla (Spania), a obtinut medalia de argint, la 4-.

In septembrie 2015, la Campionatele Mondiale de canotaj de la Aiguebelette (Franta), Romania a obtinut calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016, la 4-.

Marius Vasile Cozmiuc, legitimat la Clubul Sportiv Dinamo Bucuresti, a fost desemnat sa faca parte din echipajul masculin de 4- care a reprezentat Romania la Rio 2016, fiind prezent pentru a doua oara consecutiv la o editie a JO.

In noiembrie 2017, a fost inclus in "Samurai 2020", programul de asistenta speciala a sportivilor cu potential de a obtine medalii la cea de a XXXII-a editei de vara a JO Tokyo 2020.

Palmares olimpic

2020
Tokyo 2020
Proba Loc
doi rame (2-) 2
2012
Londra 2012
Proba Loc
patru rame (4-) 12

Palmares competitional

2020
Campionatele Europene Poznan, Polonia 2020
Proba Loc
doi rame (2-) 1
2019
Campionatele Europene Lucerna, Elvetia 2019
Proba Loc
doi rame (2-) 2
2018
Campionatele Europene Glasgow, Marea Britanie 2018
Proba Loc
doi rame (2-) 3
2018
Campionatele Mondiale Plovdiv, Bulgaria 2018
Proba Loc
doi rame (2-) 2
2017
Campionatele Europene Račice, Cehia 2017
Proba Loc
patru rame (4-) 2
2013
Campionatele Europene Guadalquivir/Sevilia, 2013
Proba Loc
patru rame (4-) 2
2012
Campionatele Europene Varese, Italia 2012
Proba Loc
patru rame (4-) 2
2011
Campionate Europene Plovdiv, Bulgaria 2011
Proba Loc
opt rame cu carmaci (8+) 5
2010
Campionatele mondiale U20 Racice, Cehia 2010
Proba Loc
patru rame (4-) 1