You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Marian Sandu

Lupte


Data nasterii: 05.05.1972
Locul nasterii: Ploiesti / Prahova

Portret

La olimpiada Sydney 2000 a fost eliminat in grupe

Palmares olimpic

2004
Atena 2004
Proba Loc
greco-romane, 54 kg 11
2000
Sydney 2000
Proba Loc
greco-romane, 54 kg eliminare in grupe
1992
Barcelona 1992
Proba Loc
greco-romane, 57 kg 6

Palmares competitional

2003
Campionatele Mondiale Creteil, Franta 2003
Proba Loc
greco-romane, 55 kg 5
2003
Campionatele Europene Belgrad, Serbia-Muntenegru 2003
Proba Loc
greco-romane, 55 kg 1
2002
Campionatele Mondiale Moscova, Rusia 2002
Proba Loc
greco-romane, 55 kg 5
2001
Campionatele Mondiale Patras, Grecia 2001
Proba Loc
greco-romane, 58 kg 9
2001
Campionatele Europene Istanbul, Turcia 2001
Proba Loc
greco-romane, 58 kg 3
2000
Campionatele Europene Moscova, Rusia 2000
Proba Loc
greco-romane, 54 kg 1
1999
Campionatele Mondiale Atena, Grecia 1999
Proba Loc
greco-romane, 54 kg 19
1999
Campionatele Europene Sofia, Bulgaria 1999
Proba Loc
greco-romane, 54 kg 5
1998
Campionatele Mondiale Gavle, Suedia 1998
Proba Loc
greco-romane, 54 kg 2
1998
Campionatele Europene Minsk, Belarus 1998
Proba Loc
greco-romane, 54 kg 3
1997
Campionatele Mondiale Wroclaw, Polonia 1997
Proba Loc
greco-romane, 54 kg 4
1997
Campionatele Europene Kouvola, Finlana 1997
Proba Loc
greco-romane, 58 kg 4
1996
Campionatele Europene Budapesta, Ungaria 1996
Proba Loc
greco-romane, 57 kg 2
1995
Campionatele Mondiale Praga, Cehia 1995
Proba Loc
greco-romane, 57 kg 8
1995
Campionatele Europene Besancon, Franta 1995
Proba Loc
greco-romane, 57 kg 5
1994
Campionatele Europene Atena, Grecia 1994
Proba Loc
greco-romane, 57 kg 3
1994
Campionatele Mondiale Tampere, Finlanda 1994
Proba Loc
greco-romane, 57 kg 10
1993
Campionatele Europene Istanbul, Turcia 1993
Proba Loc
greco-romane, 57 kg 3
1992
Campionatele Europene Copenhaga, Danemarca 1992
Proba Loc
greco-romane, 57 kg 2
1991
Campionatele Europene Auschaffenburg, Germania 1991
Proba Loc
greco-romane, 57 kg 2
1990
Campionatele Mondiale Tampere, Finlanda 1990
Proba Loc
greco-romane, 52 kg 1
1990
Campionatele Mondiale de Juniori Israel 1990
Proba Loc
greco-romane, 54 kg 1