You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ianuarie 13, 2022

Banca Transilvania a devenit Partener Oficial - Bancă Oficială al Echipei Olimpice - ”Team Romania”

mai mult

ianuarie 11, 2022

Vizită la nivel înalt la Casa Olimpică

mai mult

ianuarie 4, 2022

Vestimentația, podiumul, buchetele de flori și suportul medaliilor Beijing 2022, lansate oficial de organizatori

mai mult

decembrie 21, 2021

PROTOCOL DE COLABORARE, între COSR și Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova

mai mult

decembrie 19, 2021

Vicepreședintele COSR Camelia Potec a primit trofeul 2021 FINA Presidential Award

mai mult
COSR

Înotători de top din Republica Moldova, în pregătire la Complexul Olimpic Sydney 2000

Componenții lotului național de înot al Republicii Moldova, care se află în pregătire la Complexul Olimpic ”Sydney” 2000 din Izvorani, au fost astăzi încurajați de președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român Mihai Covaliu, campion olimpic, mondial și european la sabie, și de secretarul general COSR George Boroi.

Acțiunea, care face parte din Protocolul de Colaborare dintre COSR și Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM), s-a bucurat și de prezența secretarului de stat DRRM Adrian Dupu și Nicolae Ivăschescu, secretar general al DRRM.

mai mult...
  • Share
COSR

CIO, în direct on-line, cu Comitetele Naționale Olimpice, participante la Beijing 2022

Thomas Bach, președintele Comitetului Internațional Olimpic (CIO), s-a întâlnit astăzi, on-line, cu toate părțile implicate în organizarea JO Beijing 2022 - reprezentanți ai Comitetelor Naționale Olimpice care urmează să participe la Jocuri, precum și ai unor federații internaționale ale sporturilor de iarnă. Comitetul Olimpic și Sportiv Român a fost reprezentat de președintele COSR Mihai Covaliu, secretarul general George Boroi și secretarul general adjunct Florin Mișcă, șeful de misiune al Echipei României la Beijing 2022.

mai mult...
  • Share
COSR

A apărut ultima versiune a Playbook Beijing 2022

Cea de-a doua și ce mai recentă vesiune a Playbook Beijing 2022 a apărut astăzi, în paginile ghidului fiind inserate ultimele măsuri pe care trebuie să le respecte fiecare participant la Jocurile de iarnă din capitala Chinei, ca întrecerile să aibă loc în siguranță.

mai mult...
  • Share
COSR

Turneul masculin de hochei pe gheață al FOTE Vuokatti 2022, live pe EOC Channel

Reprezentativele Rusiei, Belarusului, Cehiei, Letoniei și Finlandei se vor întrece în turneul masculin de hochei pe gheață din cadrul Festivalului Olimpic al Tineretulu European FOTE Vuokatti 2022, care începe astăzi.
Timp de cinci zile, în perioada 13-17 decembrie, vor avea loc câte două meciuri pe zi. Turneul urmează a se disputa pe modelul ”fiecare cu fiecare”, echipa care la final va acumula cele mai multe puncta urmând a fi declarată câștigătoare.

mai mult...
  • Share