You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ioana Vrînceanu

Canotaj


Data nasterii: 07.03.1994
Locul nasterii: Tirgu Neamt

Portret

In noiembrie 2017, a fost inclusa in "Samurai 2020", programul de asistenta speciala a sportivilor cu potential de a obtine medalii la cea de a XXXII-a editei de vara a JO Tokyo 2020.

Palmares olimpic

2020
Tokyo 2020
Proba Loc
opt rame cu carmaci (8+) 6

Palmares competitional

2021
Campionatele Europene Varese, Italia 2021
Proba Loc
opt rame cu carmaci (8+) 1
2020
Campionatele Europene Poznan, Polonia 2020
Proba Loc
opt rame cu carmaci (8+) 1
2019
Campionatele Mondiale Linz, Austria 2019
Proba Loc
patru rame (4-) 5
2019
Campionatele Europene Lucerna, Elvetia 2019
Proba Loc
patru rame (4-) 2
2018
Campionatele Europene Glasgow, Marea Britanie 2018
Proba Loc
opt rame cu carmaci (8+) 1
2017
Campionatele Mondiale Sarasota-Bradenton, SUA 2017
Proba Loc
opt rame cu carmaci (8+) 1
2017
Campionatele Europene Račice, Cehia 2017
Proba Loc
opt rame cu carmaci (8+) 1