You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

octombrie 21, 2021

Programul de pregătire, calificarea şi participarea sportivilor români la Tokyo 2020, analizate în cadrul Forumului COSR

mai mult

octombrie 18, 2021

Flacăra Jocurilor Olimpice Beijing 2022 a fost aprinsă astăzi la Olympia Antică (VIDEO)

mai mult

octombrie 16, 2021

Cursa ciclistă ”Paris – București Challenge” s-a încheiat în aplauze pe esplanada Casei Olimpice

mai mult

octombrie 13, 2021

Allianz-Țiriac, asigurătorul oficial al COSR al Echipei Olimpice - Team Romania

mai mult

octombrie 4, 2021

Întâlnire online cu Thomas Bach

mai mult
COSR

Au apărut primele versiuni Playbook Beijing 2022

Au apărut primele două versiuni ale ghidului care prezintă responsabilitățile pe care trebuie să și le asume fiecare dintre persoanele participante la JO Beijing 2022. Desfășurarea în siguranță a Jocurilor Olimpice și Paralimpice de anul viitor e principala țintă a organizatorilor chinezi. Playbook a fost realizat de CIO împreună cu Comitetul de Organizare al Beijing 2022 și se adresează cu măsuri separate fiecărei categorii de participanți: sportivi, oficiali, federații sportive, presa și deținătorii de drepturi TV pentru Jocuri.

mai mult...
  • Share
COSR

COSR, la Adunarea Generală ANOC din Creta

Familia Olimpică s-a reunit în Creta pentru a XXV-a Adunare Generală a Asociației Comitetelor Olimpice Naționale (ANOC). Din partea COSR participă la evenimentul programat pe parcursul a două zile, 24-25 octombrie, secretarul general Geroge Boroi și secretarul general adjunct Florin Mișcă. 148 de Comitete Olimpice Naționale (NOC) au reprezentanți la Adunarea Generală, alte 57 având prezență online.

mai mult...
  • Share
COSR

David Popovici nominalizat la Premiul Piotr Nurowski 2021

Înotătorul român David Popovici se află printre cei cinci sportivi nominalizați de Asociația Comitetelor Olimpice Europene (EOC) pentru titlul de „Cel mai bun tânăr sportiv european” la sporturile de vară, la cea de-a 10-a ediție a Trofeului Piotr Nurowski.
David Popovici este triplu campion european de juniori în 2021 și considerat o mare speranță a înotului mondial. Tot anul acesta, românul a stabilit două recorduri mondiale de juniori la 100 și 200 m liber și s-a clasat pe locul 4 la JO Tokyo 2020 la 100 m liber.

mai mult...
  • Share
COSR

Ceremonia de înmânare a Flăcării Olimpice oficialilor chinezi (VIDEO)

Flacăra Jocurilor Olimpice Beijing 2022 a fost aprinsă ieri potrivit ritualului olimpic lângă Templul Hera din Olympia Antică și este așteptată să ajungă în China pe 20 octombrie a.c., penru că tradiționala Stafetă Olimpică prin Grecia a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus.
După ceremonia de aprindere, Flacăra Olimpică a plecat spre Stadionul Panathenaic din Atena, unde astăzi, 19 octombrie, va fi oferită oficial reprezentanților Comitetului de organizare Beijing 2022,

mai mult...
  • Share