You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Diana Rebeca Candescu

Scrima


Data nasterii: 06.10.2001
Locul nasterii: Bucuresti

Portret

Inca din primi ani a demonstrat aptitudini speciale pentru flotera, si a fost legitimata la sectia de scrima din cadrul CSA Steaua.

In 2016, in ultima etapa a Circuitului European de floreta pentru cadeti, a castigat medalia de argint la individual.

A imbracat tricourile de campioana nationala de cadeti in probele individuale de floreta atat in 2017 cat si in 2018, iar in etapa de debut a editiei 2017-2018 a Cupei Mondiale de floreta rezervata junioarelor, a ocupat locul 40, la individual.

In 2017, la Campionate Europene de scrima pentru cadeti si juniori de la Plovdiv (Bulgaria), a cucerit medalia de argint in competitia feminina de floreta pe echipe, alaturi de Anca Saveanu, Raluca Draghici si Andreea Gheorghe.

In 2018, la Europenele de cadeti si juniori de la Sochi (Rusia), tot in competitia feminina de floreta pe echipe, a urcat pe cea de-a treia treapta a podiumului alaturi de Emilia Corbu, Andreea Gheorghe si Karina Vasile.

In acelasi an, a ocupat locul 7 in proba individuala de floreta a cadetelor la Campionatele Mondiale de scrima pentru cadeti si juniori de la Verona (Italia).

Performantele din ultimii doi ani i-au asigurat prezenta la Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos Aires, in competitia individuala de floreta.

Palmares competitional

2018
Jocuri Olimpice de Tineret Buenos Aires 2018
Proba Loc
echipe mixte 6
floreta individual 9