You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ciprian Tudosă

Canotaj


Data nasterii: 31.03.1997
Locul nasterii: Fălticeni, Suceava

Portret

In noiembrie 2017, a fost inclus in "Samurai 2020", programul de asistenta speciala a sportivilor cu potential de a obtine medalii la cea de a XXXII-a editei de vara a JO Tokyo 2020.

Palmares olimpic

2020
Tokyo 2020
Proba Loc
doi rame (2-) 2

Palmares competitional

2020
Campionatele Europene Poznan, Polonia 2020
Proba Loc
doi rame (2-) 1
2019
Campionatele Europene Lucerna, Elvetia 2019
Proba Loc
doi rame (2-) 2
2018
Campionatele Europene Glasgow, Marea Britanie 2018
Proba Loc
doi rame (2-) 3
2018
Campionatele Mondiale Plovdiv, Bulgaria 2018
Proba Loc
doi rame (2-) 2
2017
Campionatele Europene Račice, Cehia 2017
Proba Loc
patru rame (4-) 2
2014
Jocuri Olimpice de Tineret Nanjing 2014
Proba Loc
doi rame (2-) 1