You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Bernadette Cynthia Szocs

Tenis de masa


Data nasterii: 05.03.1995
Locul nasterii: Tirgu Mures, Mures

Portret

A cucerit zece medalii, sapte de aur, una de argint si doua de bronz, la Campionatele Europene rezervate juniorilor.

In 2012, in competitia senioarelor, a cucerit titlul european la dublu mixt, la Buzau (Romania), si medalia de bronz la dublu feminin la Campioantele Mondiale rezervate juniorilor de la Hydebarad (India).

In 2015 a castigat turneul Pro Tour Qatar rezervat sportivilor sub 21 de ani (U21), dupa ce in 2014, a fost componenta a echipei Romaniei care  s-a clasat pe un important loc 5 la Campioantele Mondiale de seniori din Japonia.
 

In mai 2016, datorita pozitiei in clasamentul mondial al federatiei internationale de specialitate (ITTF) si-a asigurat prezenta in competitia de simplu la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Dupa ce ITTF a comunicat calificarea Romaniei in competitia olimpica pe echipe, a fost inclusa in team-ul reprezentativ alaturi de Elizabeta Samara si Daniela Dodean Monteiro.

In 2019, a fost inclusa in "Samurai 2020", programul de asistenta speciala a sportivilor cu potential de a obtine medalii la cea de a XXXII-a editei de vara a JO Tokyo 2020.

Palmares olimpic

2020
Tokyo 2020
Proba Loc
dublu mixt 5
echipe 5
simplu

Palmares competitional

2019
Jocuri Europene Minsk 2019
Proba Loc
dublu mixt 2
echipe 2
2019
Campionatele Europene Nantes, Franta 2019
Proba Loc
echipe 1
2017
Campionatele Europene Luxemburg 2017
Proba Loc
echipe 1
2016
Campionatele Europene Budapesta, Ungaria 2016
Proba Loc
dublu mixt 3
2015
Campionate Europene Ekaterinburg, Rusia 2015
Proba Loc
echipe 2
2015
Jocuri Europene Baku 2015
Proba Loc
echipe 9
2013
Campionatele Europene Schwechat, Germania 2013
Proba Loc
echipe 2
2012
Campionate Europene Buzau, Romania 2012
Proba Loc
dublu mixt 3
2011
Campionate Europene Gdansk, Polonia 2011
Proba Loc
echipe 2
2010
Jocuri Olimpice de Tineret Singapore 2010
Proba Loc
echipa mixta 5
simplu 5