You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ancuta Bobocel

Atletism


Data nasterii: 03.10.1987
Locul nasterii: Drobeta - Turnu Severin

Portret

A inceput sa practice atletismul de performanta in Severin, si a fost legitimata la Clubul Sportiv Universitatea Craiova. S-a specializat in proba de 3000 m obstacole.

A reprezentat Romania la doua editii ale Jocurile Olimpice de vara, in 2008, la Beijing,  si 2012, la Londra, doua editii ale Campionatelor Mondiale de seniori, in 2007, la Osaka, si in 2009, la Berlin.

In 2016, in cadrul Campionatelor Internationale ale Romaniei de la Pitesti, a castigat proba de 3000 m obstacole cu timpul 9:40.87, realizand baremul pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro (baremul pentru Rio 2016 -  9:45.00).

Palmares olimpic

2016
Rio 2016
Proba Loc
3000 m obstacole 38
2012
Londra 2012
Proba Loc
3000 m obstacole 16
2008
Beijing 2008
Proba Loc
3000 m obstacole 23

Palmares competitional

2010
Campionatele Europene Barcelona, Spania 2010
Proba Loc
3000 m obstacole 9
2009
Campionatele Europene Kaunas, Lituania 2009
Proba Loc
3000 m obstacole 1
2006
Campionatele mondiale U20 Beijing, China 2006
Proba Loc
3000 m obstacole 2
2004
Campionatele mondiale U20 Grosseto, Italia 2004
Proba Loc
3000 m obstacole 2