You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Alin Alexuc-Ciurariu

Lupte


Data nasterii: 03.02.1990
Locul nasterii: Botosani

Portret

La Tokyo 2020, in limitele categoriei 130 kg, la greco-romane, Alin Alexuc-Ciurariu, campion european în 2020, a fost învins de triplul campion olimpic Mijain Lopez Nunez, în optimile de finală, iar in recalificări, a pierdut in fața lui Amin MIRZAZADEH (Iran).

Palmares olimpic

2020
Tokyo 2020
Proba Loc
greco-romane, 130 kg 12
2016
Rio 2016
Proba Loc
greco-romane, 98 kg 5
2012
Londra 2012
Proba Loc
greco-romane, 96 kg 16

Palmares competitional

2020
Campionatele Europene Roma, Italia 2020
Proba Loc
greco-romane, 130 kg 1
2019
Campionatele Europene Bucuresti 2019
Proba Loc
greco-romane, 130 kg 3
2019
Jocuri Europene Minsk 2019
Proba Loc
2018
Campionatele Europene Kaspiisk, Rusia 2018
Proba Loc
greco-romane, 130 kg 3
2015
Jocuri Europene Baku 2015
Proba Loc
greco-romane, 98 kg 16
2011
Campionatele mondiale Istanbul, Turcia 2011
Proba Loc
greco-romane 9
2010
Campionatele mondiale juniori Budapesta, Ungaria 2010
Proba Loc
greco-romane 2