You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Adrian Crisan

Tenis de masa


Data nasterii: 07.05.1980
Locul nasterii: Bistrita / Bistrita-Nasaud

Portret

Are in palmares zece titluri de campion al Romaniei la tenis de masa, la simplu, sapte la dublu masculin si doua la dublu mixt.

A cucerit medalia de bronz la Campionatele Europene din 2012, prima pentru Romania dupa 52 de ani, iar la Jocurile Olimpice de la Londra 2012 a ocupat locul 5, cea mai buna clasare in intrecerea olimpica din istoria tenisului de masa romanesc.

A fost component al cluburilor germane FC Bayreuth, SV Pluderhausen, TTF Liebherr Ochsenhausen si Werder Bremen, cucerind titlul de campion al Germaniei in 2004 si 2013 si Cupa Germaniei in 2002, 2003 si 2004.

La Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016 s-a calificat gratie pozitiei ocupate in clasamentul mondial.

Palmares olimpic

2016
Rio 2016
Proba Loc
simplu
2012
Londra 2012
Proba Loc
simplu 5
2008
Beijing 2008
Proba Loc
simplu Turul 3
2004
Atena 2004
Proba Loc
simplu Turul 3
2000
Sydney 2000
Proba Loc
simplu preliminarii

Palmares competitional

2015
Jocuri Europene Baku 2015
Proba Loc
echipe 9
2012
Campionatele Europene Herning, Danemarca 2012
Proba Loc
simplu 3
2011
Campionate Europene Istanbul, Turcia 2011
Proba Loc
dublu mixt 5
2010
Campionate Europene Ostrava,Cehia 2010
Proba Loc
simplu 5
2009
Campionate Europene Stuttgart, Germania 2009
Proba Loc
echipe 3
2008
Campionatele mondiale Guangzhou, China 2008
Proba Loc
echipe 8
2007
Campionate Europene Belgrad, Serbia 2007
Proba Loc
echipe 3
2005
Campionate Europene Aarhus, Danemarca 2005
Proba Loc
echipe 3
2001
Campionatele Mondiale Osaka, Japonia 2001
Proba Loc
dublu mixt 9
simplu 9
1997
Campionatele Europene de Juniori Topolceani,Slovacia 1997
Proba Loc
dublu mixt 1
simplu 3
1997
Campionatele Europene de Juniori Vilnius, Lituania 1997
Proba Loc
simplu 2