You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

11 iulie 2024

Adunarea Generală de Alegeri a COSR va avea loc în ziua de 12 septembrie 2024, la Casa Olimpică

mai mult

4 iulie 2024

Ionela și Marius Cozmiuc, purtătorii de drapel al României la Ceremonia de deschidere a Paris 2024

mai mult

3 iulie 2024

Patru jucătoare de tenis tricolore, la Paris 2024

mai mult

3 iulie 2024

A 11-a componentă a lotului de atletism a fost confirmată pentru Paris 2024

mai mult
COSR

Team România Paris 2024 – Judo, un sportiv calificat

Alex George Ioan CREȚ a fost confirmat de forul international de judo pentru a participa la întrecerile olimpice de judo de la Paris 2024, în limitele categoriei 90 kg. Elev al antrenorului Emil Ioan MORAR, Alex Creț este singurul judoka din România care va evolua pe tatami la Jocurile din Franța.
Este prima participare la o ediție a Jocurilor Olimpice a sportivului în vârstă de 22 de ani, legitimat la CSM Oradea.

mai mult...
  • Share
COSR

Team România Paris 2024 – Triatlon, un sportiv calificat

Felix-Pierre Duchampt va reprezenta România în întrecerile de triatlon la Paris 2024. Aflat pe locul 59 în clasamentul mondial, Felix-Pierre Duchampt, legitimat la CS Politehnica Cluj Napoca, a fost confirmat pentru Paris 2024 de forul mondial de specialitate, fiind eligibil grație poziției 54, din 55, ocupate în clasamentul olimpic.
Este pentru a doua oară când sportivul român de origine franceză va participa la întrecerile olimpice de triatlon sub culorile României.

mai mult...
  • Share
COSR

Team România Paris 2024 – Gimnastică ritmică, o sportivă calificată

Annaliese Drăgan și-a împlinit un vis. Va reprezenta România la Jocurile Olimpice Paris 2024, după ce a obțint calificarea la Campionatele Mondiale de la Valencia.

Cu ambii părți români, dar născută în Statele Unite ale Americii, în California, Annaliese Drăgan a venit în România în urmă cu aproape șase ani hotărâtă să facă performanță în gimnastică ritmică. Visul ei era să participe a Jocurile Olimpice!

 

mai mult...
  • Share
COSR

Team România Paris 2024 – Tenis, 4 sportive calificate

Irina Camelia Begu, Ana Bogdan, Jaqueline Diana Cristian  și Monica Niculescu sunt cele patru jucătoare care vor reprezenta România în competiția feminină de tenis. Irina, Ana și Jaqueline vor evolua atât la simplu cât și la dublu feminin, în timp ce Monica va intra doar în competiția de dublu, alături de Irina Begu. Cele patru sportive vor fi însoțite de Horia Tecău, care la Paris va sta pe banca tehnică, la opt ani de la performața sa remarcabilă ca sportiv. La Jocurile de la Rio, în 2016, Horia alături de Florin Mergea deveneau primii medaliați olimpici la tenis ai României – ARGINT la dublu masculin.

mai mult...
  • Share