You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

mai 23, 2022

Proiectul Sporturi și Jocuri a deschis într-o manieră entuziasmantă Luna Olimpică în București

mai mult

mai 18, 2022

Argint mondial la box, în probă olimpică, pentru Lăcrămioara Perijoc

mai mult

mai 13, 2022

COSR a luat act de cazul echipei naționale de hochei pe gheață

mai mult

mai 13, 2022

Depunere de mandat, din Comitetul Executiv al COSR

mai mult

aprilie 15, 2022

100 de zile până la FOTE Banska Bystrica 2022

mai mult
COSR

Triatloniștii români, de două ori pe podium la Milano

Triatloniștii tricolori au obținut rezultate promițătoare la Idroscalo Milano Triatlon, competiția desfășurată pe distanțe olimpice în apropiere de Milano, care a constituit un test important înainte de începerea concursurilor care vor puncta pentru Paris 2024. Eric Rogoz și Antonela Manac urcat pe podium, ambii încheind concursurile pe poziția a doua. Ion Alexandru s-a clasat pe locul 4, Cătălin ROMAȘ, pe locul 5, iar Vlad Remzing, aflat în revenire de formă după o accidentare, a terminat al 12-lea. În top 10 au terminat și celelalte componente ale lotului național al României care au luat startul.  Alice Perjoiu a ocupat locul 7, Delia Dudău a venit pe  8, Ariana Chiș, pe 9, iar Anna Besenyei, pe 10.

mai mult...
  • Share
COSR

Întâlnire de lucru pentru FOTE Banska Bystrica 2022

Reprezentanții celor opt federații sportive – atletism, ciclism, gimnastică artistică, handbal, judo, înot, tenis, volei - care vor avea participanți la Festivalul Olimpic al Tineretului European Banska Bystrica 2022 au participat azi la Casa Olimpică la o ședința informală condusă de secretarul general al COSR George Boroi și Șeful de Misiune Dragoș Tătaru.
Obiectivele de medalii au fost reafirmate azi de federații. Cele mai multe medalii și le-a  asumat gimnastica artistică, feminin și masculin, dar și  reprezentanții  de la înot, volei și judo și-au propus să urce pe podium.

mai mult...
  • Share
COSR

Sportul și Valorile Olimpice, promovate de CIO în Senegal, în perspectiva JOT Dakar 2026

Primele inițiative ale Programului de Educație pentru Valori Olimpice (OVEP) au fost organizate pentru a promova Jocurile Olimpice pentru Tineret (JOT) de la Dakar, din 2026.  OVEP, gestionat de Comitetul Internațional Olimpic (CIO), are ca scop să comunice beneficiile sportului și ale activității fizice. La primele sesiuni de specializare organizate au fost prezenți 60 de participanți de la o varietate de organizații, inclusiv Academia Națională Olimpică din Senegal, Ministerele Sportului, Educației Naționale și Tineretului și Institutul Național de Educație și Sport.

mai mult...
  • Share
COSR

Cupa Reginei și Cupa Regelui, primele întreceri de oină, libere de restricții

Sport, tradiție, cultură! Stadinul Național de Rugby ”Arcul de Triumf” București va găzdui sâmbătă 7 mai, începând cu ora 10.30 un eveniment special desfășurat sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei României. În cadrul celei de-a 3-a ediții a Cupei Reginei și a celei de-a 9-a a Cupei Regelui se vor disputa două meciuri de oină între cele mai valoroase echipe ale României.

mai mult...
  • Share