• BCR

Oaspeti de marca ai Complexului Olimpic "Sydney 2000"

De serviciile curente ale Centrului Olimpic "Sydney 2000" au beneficiat, intre altii, urmatoarele persoane juridice, care au desfasurat aici stagii de pregatire, reuniuni, manifestari si evenimente specifice:

IMPRESII
Jacques Rogge

Presedintele Comitetului International Olimpic

"Cu toata recunostinta pentru Comitetul Olimpic Roman si presedintelui sau, Octavian Morariu"


Patrick Hickey

Presedintele Comitetului European Olimpic

Ce pot spune decat ce munca fantastica a realizat Comitetul National Olimpic din Romania prin dezvoltarea acestui Complex Sportiv magnific. Ati aratat Europei ce poate fi facut. Felicitari!


Calin Popescu Tariceanu

Prim Ministru al Romaniei in perioada 2004-2008:

Imi exprim convingerea ca Centrul Olimpic "Sydney 2000" - Izvorani va deveni baza sportiva care ne va ajuta spre marea performanta sportiva. SUCCES!


Preafericitul Parinte Daniel

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane

Binecuvantare. Binecuvanteaza, Doamne, acest Comitet Olimpic Roman ca in el sa fie cultivate spiritualitatea romaneasca si sportul romanesc, sanatatea si demnitatea umana, competitia profesionala si comuniunea amicala!


Bernard Lapasset

Presedinte International Rugby Board

Bravo! Felicitari membrilor CNO din Romania si Presedintelui Octavian Morariu pentru aceasta extraordinara inaugurare. Succes pentru Jocurile Olimpice 2008!


Gabriela Szabo

Campioana olimpica

Va multumesc pentru ospitalitatea cu care m-ati primit si sper sa va fiu o clienta fidela si de aici inainte. Va doresc multa bafta si cat mai multi clienti.


Paula Ivan

Campioana olimpica

Dupa cinci zile petrecute aici, la Izvorani, pot sa afirm cu certitudine ca m-am simtit extraordinar si ca voi reveni cu cea mai mare placere, ori de cate ori voi avea ocazia


Gina Gogean

Campioana olimpica

Va multumesc pentru generozitatea si ospitalitatea dumneavoastra.


Jean Faire
From the all Hilton team! Thank you to the 5 * of Snagov.


Elisabeta Lipa

Campioana olimpica

Va multumesc pentru amabilitatea cu care am fost primita la d-voastra, si voi reveni cu cea mai mare placere.


Reprezentanta KNOLL
Ne-a facut o mare placere sa fim oaspetii d-voastra. Va multumim pentru grija pe care ati avut-o pentru a ne simti bine si pentru contributia la buna desfasurare a sedintei reprezentantei Knoll. Vom reveni cu siguranta! Multumim si echipei de la restaurant care ne-a rasfatat, precum si intregii echipe care ne-a oferit servicii de mare calitate.

Adresa

Complexul Olimpic "Sydney 2000", com. Ciolpani, sat Izvorani, jud. Ilfov.

Telefon +4021.350.20.11, +4021.350.20.12, +4021.350.20.13, +4021.350.20.15, +4021.350.20.16

Fax +4021.350.20.14

E-mail pojoranu@gmail.com

Localizare Situat pe DN 1, la km. 33, din comuna Ciolpani, dreapta, 3 km. Centrul Olimpic "Sydney 2000" se afla amplasat chiar pe malul lacului si in imediata vecinatate a padurii Snagov.