You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

28 ianuarie 2023

Flacăra Păcii FOTE Friuli Veneția Giulia 2023 s-a stins! Ștafeta a fost preluată de Georgia, următoarea gazdă a FOTE de iarnă!

mai mult

28 ianuarie 2023

Kata Mandel - snowboard și Tudor Zaharia Dobre - schi alpinism, purtătorii drapelului României la ceremonia de închidere a FOTE 2023

mai mult

26 ianuarie 2023

FOTE Friuli Veneția Giulia 2023 – România LOCUL 4, la snowboard

mai mult

24 ianuarie 2023

România în TOP 5 la FOTE de iarnă într-o probă individuală, după opt ani

mai mult
Arhiva JOT

Start în concursul mondial de realizarea design-ului medaliilor JOT Gangwon 2024

După dezvăluirea mascotei „Moongcho”, în urmă cu câteva săptămâni, Comitetul de Organizare al celei de a IV-a ediții de iarnă a Jocurilor Olimpice de Tineret - JOT Gangwon 2024 a lansat astăzi o nouă provocare – realizarea design-ului medaliilor competiției.Organizatorii invită oameni din întreaga lume să proiecteze fața medaliei JOT Gangwon 2024, prezentând valorile olimpice, artiștii având la dispoziție cinci săptămâni pentru a trimite lucrările.
Termen limită trimitere lucrări - 8 martie 2023 (23:59 GMT+1)

mai mult...
  • Share
Stiri COSR

Sporturi și Jocuri – Alina Dumitru, prima campioana olimpică la judo a României, aproape de copii

Campioana olimpică la judo Alina Dumitru s-a alăturat proiectului ”Sporturi și Jocuri” organizat de Comitetul Olimpic și Sportiv Român în parteneriat cu Liceul Teoretic ”Dante Alighieri” din București.

Medaliată cu aur la Jocurile Olimpice Beijing 2008, cu argint la Jocurile Olimpice Londra 2012, are în palmares trei medalii de bronz la Campionatul mondial și de opt ori campioană europeană, Alina Dumitru a urmat calea antrenoratului după încheierea activității sportive, iar acest lucru a adus-o și mai aproape de copii.

mai mult...
  • Share
Paris 2024

Procedurile de aplicare pentru acreditări la JO Paris 2024 au fost deschise de CIO

Comitetul Internațional Olimpic  a deschis procedurile de aplicare pentru acreditări la Jocurile Olimpice Paris 2024 pentru categoria nedeținătorilor de drepturi de televiziune și de radio (ENR).
Termen de aplicare este 26 ianuarie - 8 martie 2023.
O  cerere depusă nu înseamnă că va fi și aprobată. CIO va notifica toți solicitanții (reușiți și nereușiți) până la sfârșitul lunii aprilie 2023.

Platforma de acreditare este deschisă pe site-ul CIO: https://olympics.com/ioc/accred2024

mai mult...
  • Share
FOTE Friuli Venezia Giulia 2023

FOTE Friuli Veneția Giulia 2023, aproape de final

Cea de-a XVI-a ediție de iarnă a Festivalului Olimpic al Tineretului European - FOTE Friuli Veneția Giulia 2023 a ajuns aproape de final. Componenții Team România care au intrat în competiție în cea de-a 6-a zi a Festivalului au încheiat întrecerile în a doua jumătate a clasamentelor.
Delegațiile celor 47 de țări participante se vor reuni sâmbătă după-amiază la Udine, pentru a particpa la festivitatea de închidere programată să înceapă de la ora 18:00, ora României, în incinta patinoarului din localitate.

mai mult...
  • Share