Stiri

26 octombrie 2020 Concursul national de arte plastice JOCURILE OLIMPICE IN IMAGINATIA COPIILOR, anul acesta, in premiera, ONLINE

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman  (COSR) prin Academia Olimpica Romana (AOR) in parteneriat cu Ministerul Educatiei si Cercetarii (MEC) va organiza si in acest an concursul national de arte plastice „Jocurile Olimpice in imaginatia copiilor”, in ciuda pandemiei de COVID-19.

La competitia ajunsa la cea de-a XXVIII –a editie vor putea participa elevi la categoriile de varsta: 6-10 ani, 11-14 ani, 15-18 ani, iar lucrarile vor putea fi trimise catre COSR pana la data de 13 noiembrie a.c., impreuna cu un talon de participare.

Jurizarea lucrarilor va avea loc la mijlocul lunii noiembrie, iar  castigatorii vor fi  anuntati online, dupa data de 16 noiembrie.

Castigatorii vor fi recompensati cu materiale de pictura si albume de arta, premiile urmand a le primi prin intermediul unei firme de curierat.

Participantii vor trebui sa trimita lucrarile respectand prevederile din Regulamentul Concursului. Atat Regulamentul, cat si talonul de participare se regasesc pe site-ul www.aor.cosr.ro, la sectiunea „Activitati” si AICI

Expedierea lucrarilor impreuna cu talonul de participare completat si lipit pe spatele lucrarii se va face prin posta, la adresa: Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, Bulevardul Marasti, nr. 20 A, sector 1, Bucuresti, cod 011468.