You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Jocurile Olimpice Tokyo 2020, in discutie la Ministerului Tineretului si Sportului

Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), George Boroi, secretarul general al forului olimpic, si Dragos Tataru, directorul departamentului Sport din cadrul COSR, au participat azi la sediul Ministerului Tineretului si Sporturilor (MTS), alaturi de ministrul TS Ionut Stroe, la intalnirea informala cu reprezentanti ai federatiilor nationale. Au fost prezenti oficiali din 23 de federatii care au sportivi calificati sau in curs de calificare la competitia olimpica din Japonia.

”Cu cat ne apropiem de Jocurile Olimpice de la Tokyo, de care ne despart fix 150 de zile, aceste intalniri ne ajuta sa rezolvam orice situatie care apare in procesul de pregatire si sa solutionam rapid problemele sportivilor. Colaborarea aceasta intre COSR, MTS, Federatii nu este decat un pas inainte spre normalitate in sportul romanesc! ” a declarat Mihai Covaliu, dupa sedinta desfasurata la sediul MTS, in sala Nadia Comaneci.

La intalnire au mai participat presedintele Agentiei Nationale Antidoping (ANAD) Cristian Balas si Razvan Busneag, presedintele Institutului National de Medicina Sportiva.

Galerie foto