You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Victorie! Ramona Elena Ionel a spart gheata si a cucerit bronzul - prima medalie pentru Romania

Ramona Ionel a cucerit prima medalie pentru Romania la JOT Lausanne 2020 – bronz la sprint echipe mixte multinationale.

Echipa mixta multinationala 14, din care a facut parte reprezentanta Romaniei alaturi de Valeriia Sorokoletova (Rusia) si doi baieti -Jonathan Tobon (SUA) si Tuukka Suomalainen (Finlanda), a obtinut al treilea timp 2:05.96, fiind devansata de echipele 3 si 16. Echipa castigatoare i-a avut in componenta pe Yukino Yoshida (Japonia), Sini Siro (Finlanda), Alexander Sergeev (Rusia) si Ignaz Gschwentner (Austria), iar team-ul medaliat cu argint a fost alcatuit din Daria Kopacz (Polonia), Laura Kivioja (Finlanda), Arito Motonaga (Japonia) si  Theo Collins (Marea Britanie).

"Ramona a plecat prima, cu timp excelent in prima tura, cu plecare de pe loc. In ciuda vantului din fata, a reusit sa creeze un avantaj echipei, iar cei care au urmat si-au facut treaba la randul lor si au scos un timp foarte bun, la doar 4 sutimi de medalia de argint", a spus Bogdan Stanescu, antrenorul Ramonei Ionel.

Ramona a urcat astazi pe podium la Ceremonia Mascotelor, maine urmand a avea loc festivitatea in cadrul careia ii va fi oferita pretioasa medalie.

llka Fuzesy, cea de-a doua reprezentanta a Romaniei care participat in intrecerea de patinaj viteza  - sprint echipe mixte multinationale, a facut parte din echipa 9  care a incheiat pe locul 4.

Galerie foto