Stiri

14 februarie 2019 Ambasadorul Romaniei in Bosnia si Hertegovina i-a incurajat pe tricolorii care participa la FOTE Sarajevo&Sarajevo de Est 2019

Emotie, bucurie, mandrie sunt sentimente care i-au incercat pe sportivii si antrenorii nostri care participa la FOTE Sarajevo&Sarajevo de Est 2019 la receptia oferita in cinstea lor de Echipa Ambasadei Romaniei in Bosnia si Hertegovina.

Dana-Manuela Constantinescu, ambasadorul Romaniei in Bosnia si Hertegovina, Alexandru Mosgoreanu, consilier diplomatic, prim colaborator, Ionut Neagu, ministru-consilier, probleme politice, consulare si economice, Ionela Tataru, responsabil administrativ, impreuna cu medicul Victor Olsavszky, reprezentantul  Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), au tinut sa-i cunoasca personal pe tricolorii care participa la competitia olimpica de la Sarajevo si Sarajevo de Est, iar Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, impreuna cu George Boroi, secretarul general al COSR, le-au prezentat diplomatilor fiecare sportiv si antrenor in parte.

Intr-o atmosfera destinsa si prietenoasa, ambasadorul Romaniei in Bosnia si Hertegovina i-a felicitat pe toti componetii Echipei Olimpice pentru performanta de a se fi calificat la o competitie atat de importanta. “Sunteti tineri, sunteti frumosi, aratati ca o adevarata echipa si faceti cinste Romaniei. Mult succes la aceste intreceri si la cele care vor urma”, le-a spus cu admiratie  Dana-Manuela Constantinescu.

“Sunt copii talentati, care au muncit mult sa ajunga aici”, a spus presedintele COSR. “Sunt la inceput de drum in cariera sportiva, iar aceasta este prima lor competitie olimpica de care isi vor aminti toata viata”.

In semn de pretuire si respect pentru diplomatii romani din Sarajevo, Mihai Covaliu i-a oferit doamnei ambasador un trofeu din partea Comitetului Olimic si Sportiv Roman.