Stiri

13 februarie 2019 Cu cel mai bun rezultat al Romaniei in Ziua 2 competitionala a FOTE, Szabolcs Forika se gandeste la un loc in primii sase la stafeta

Componentul lotului de schi fond Szabolcs Forika a obtinut cea mai buna clasare din Echipa Olimpica a Romaniei in cea de-a doua zi competitionala a FOTE Sarajevo& Sarajevo de Est - locul 17 in proba de 7,5 km liber. Reprezentantul Romaniei a plecat excelent in cursa, a avut un parcurs bun in prima parte a traseului, dar in final a trecut linia de sosire cu al 17-lea timp.

“M-am simtit foarte foarte bine si as fi putut termina chiar in primii zece, dar concurenta a fost mare, cu sportivi de top din Norvegia, Germania, Finlanda. Vremea a fost buna, iar pentru ca a nins foarte mult cu o zi inainte de cursa, zapada a fost foarte faina. Mai avem doua probe, sprint clasic si stafeta, iar aici sper sa reusim sa ajungem cel putin pe un loc 5 sau 6. Pana acum, la stafeta, cea mai buna clasare a Romaniei a fost locul 7, iar noi ne dorim sa obtinem un rezultat mai bun de atat”,  a declarat cu optimism Szabolcs Forika, dupa cursa de 7,5 km liber.