Stiri

27 noiembrie 2018 Jeep a devenit primul sponsor DIAMANT al FOTE Sarajevo si Sarajevo de Est 2019

Organizatorii Festivalului Olimpic al Tineretului European  (FOTE) care va avea loc la Sarajevo si Sarajevo de Est, intre 9 si 16 februarie 2019, au semnat contract de sponsorizare de categorie „Diamond” cu compania „Market auto”, care va pune la dispozitia organizatorilor automobile JEEP pentru transport, valoarea tranzactiei fiind de 100.000 marci convertibile Bosnia Hertegovina (aproximativ 50.000 euro).

" In august am primit trei vehicule, apoi 30 de vehicule pe care le-am vom folosit la seminarii pentru delegati tehnici si sef de misiuni si in cele din urma vom primi 60 de vehicule pentru utilizare, cu specificatii diferite, care vor fi disponibile comitetului de organizare pentru rezolvarea diferitelor operatiuni ", a spus  Senahid Godinjak, directorul FOTE Sarajevo si Sarajevo de Est 2019.

"Cred ca FOTE va demonstra ca exista potential pentru tineri aici, iar JEEP va avea partea sa contribuitie, pentru ca doerste sa scoata in evidentae spititul sau tineresc si aventuros", a spus Stijakovic. Aleksandar Stijakovic , managerul de marketing al „Market auto”.