Stiri

13 iulie 2018 Biletele de intrare la JE Minsk 2019, in vanzare de la 1 decembrie 2018

Comitetul de Organizare a Jocurilor Europene de la Minsk (MEGOC) a anuntat ca biletele pentru Jocurile Europene Europene din 21-30 iunie, 2019, vor fi puse in vanzare la 1 decembrie 2018.

Maxim Koshkalda, directorul de marketing MEGOC, a precizat ca "Scopul nostru este sa asiguram stadioane pline printr-un program eficient de ticketing orientat spre servicii. Prin urmare, vom oferi fanilor din Belarus si din strainatate sanse egale de a obtine bilete din toata gama de preturi, pentru ca al 2-lea European Games Minsk 2019."

Detalii suplimentare privind programul de ticketing vor fi prezentate publicului in luna octombrie.

Simon Clegg, directorul executiv al Jocurilor Olimpice, s-a declarat multumiti de programul de ticketing MEGOC, care acopera ceremoniile de deschidere si inchidere, precum si 15 dintre cele mai importante sporturi olimpice si neolimpice. „Jocurile Europene si orasul Minsk ofera o destinatie atractiva pentru a vedea competitia sportiva de clasa mondiala, mai ales ca multe competitii vor conta in calificarile pentru Jocurile Olimpice - Tokyo 2020. In plus, datorita distantelor reduse dintre locatii, fanii vor putea merge la mai multe intreceri in aceeasi zi", a spus Simon Clegg.

Ticketpro, operatorul de tickete pentru a JO Minsk 2019, dispune de un sistem care va interactiona direct cu Ministerul de Interne si Serviciul de frontiera pentru a asigura intrarea in Belarus, fara probleme, tuturor posesorilor de bilete la intrecerile olimpice, in conditiile in care se estimeaza ca un numar semnificativ de iubitori de sport din intreaga lume vor participa la Jocuri.
Belarus si Rusia au semnat recent un acord interguvernamental potrivit caruia Rusia va oferi vize de intrare gratuite si posibilitatea de a ramane pe teritoriul sau tuturor cetatenilor straini care vor veni la Jocurile Europene anul viitor.

Vanzarile vor fi efectuate de MEGOC prin intermediul [minsk2019.ticketpro.by] minsk2019.ticketpro.by in Belarus si prin distribuitorii oficiali pe teritoriul Republicii Belarus cu incepere de la 1 decembrie 2018 pana pe 28 februarie 2019.

Vanzarile biletelor la nivel mondial vor incepe pe 1 martie 2019.


Biletele vor fi, de asemenea, vandute la casele de bilete si oficiile din Minsk, precum si in peste 400 de puncte de vanzare din Belarus.

Copiii cu varsta sub 6 ani vor avea acces liber, in timp ce persoanele cu deficiente vor beneficia de facilitati speciale.