You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Cosmin Atodiresei si Stefan Musei, locul 19 in proba de sanie dublu masculin

Dubloul masculin de sanie format din Cosmin Atodiresei si Stefan Musei s-a clasat pe locul 19 la Jocurile Olimpice de iarna de la PyeongChang, la finele celor doua manse disputate miercuri, 14 februarie. Aflati la prima lor participare la competitia suprema a sporturilor de iarna, cei doi tineri sportivi romani, ambii cu varste sub 23 de ani, au trecut linia de sosire in uralele micii galerii tricolore aflate in tribune.

Stefan Musei: ”Pentru prima participare a noastra la jocurile olimpice putem spune ca suntem multumiti. Au fost cateva mici greseli in mansa a doua, cateva si in prima, dar nu atat de mari. In punctul critic am trecut cu bine. Cand am plecat de acasa nu m-am gandit ca merg la Jocurile Olimpice, ci la un concurs obisnuit. Am venit relaxati aici, cu gandul de a ne face treaba cat mai bine”

Cosmin Atodiresei: ”Ne-am propus sa facem manse curate, iar in parte ne-au reusit. Atat am putut in acest moment. Suntem tineri, avem viitorul in fata si pot spune ca plecam de aici mai optimisti”.

Galerie foto