Stiri

18 decembrie 2017 Copii de la centre de plasament au primit cadouri din partea COSR

La Complexul Olimpic ”Sydney 2000” din Izvorani, la initiativa Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR),  Mos Craciun a oferit daruri pentru 36 de copii de la trei centre de plasament din judetul Prahova – Complexul Servicii Comunitare (CSC) Campina, CSC “Raza de Soare” Baicoi si CSC “Sfanta Filofteia” Campina.  
Copii au fost asteptati de gazdele evenimentului in frunte cu  Mihai Covaliu, presedintele COSR, si George Boroi, secretarul general al COSR.

Presedintele COSR le-a urat bun venit micilor oaspeti si le-a facut o scurta prezentare a Complexului, indemnandu-i sa faca sport oriunde si cu orice ocazie.”In Complexul Olimpic Sydney 2000 se pregatesc o multime de sportivi din loturile olimpice si tot de aici sportivii Romaniei pleaca la intrecerile olimpice. Mos Caciun a ales sa vina aici cu cadouri pentru voi pentru ca vrea sa va transmita un mesaj foarte important si anume ca trebuie sa faceti sport, deoarece sportul va ajuta sa cresteti si sa va dezvoltati frumos si sanatos”, a spus Mihai Covaliu.  

O reprezentanta a copiilor de la “Sf. Filofteia”, mezina Centrului, i-a oferit in dar presedintelui COSR o felicitare si un bradut de hartie confectionate de copii la un atelier hand-made care isi desfasoara activitatea in cadrul  Centrului.

Dupa un scurt moment artistic sustinut de patru tenori, care au interpretat colinde de Craciun, copiii si-au primit mult doritele daruri. Bucurosi si incantati de cadouri, copii si-au incheiat vizita cu o masa pregatita special de conducerea Complexul Olimpic ”Sydney 2000”.