You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Reprezentantii COSR alaturi de conducatorii olimpismului mondial, la Vilnius

George Boroi, secretarul general al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), alaturi de Thomas Bach, presedintele CIO, Janez Kocijancic, presedintele in functie al Comitetelor Olimpice Europene (EOC), si alte personalitati ale olimpismului international au fost prezenti la Vilnius la cea de-a 25-a aniversare a participarii Lituaniei la cea de-a 25-a editie a Jocurilor Olimpice de vara de la restaurarea Comitetului National Olimpic al Lituaniei.

In cadrul Galei care a avut loc la Palatul Marilor Duci ai Lituaniei din Vilnius, George Boroi i-a inmanat un trofeu aniversar presedintelui Comitetului National Olimpic din Lituania Daina Gudzineviciute.

Evenimentul aniversar a precedat lucrarile Forumului european privind promovarea  femeilor in functiile de conducere, organizat in capitala Lituaniei. Thomas Bach, presedintele CIO, Janez Kocijancic, presedintele in functie al Comitetelor Olimpice Europene (EOC), Daina Gudzineviciute, presedintele Comitetului National Olimpic din Lituania, si Snezana Samardzic Markovic, director general al Democratiei in cadrul Consiliului Europei, au luat cuvantul in deschiderea Forumului, unde Comitetul Olimpic si Sportiv Roman a fost reprezentat de Alexandra Nica, directorul departamentului Educatie Olimpica Sport Scolar si Universitar, din cadrul COSR. Dalia Grybauskaite, presedintele Lituaniei, a trimis un mesaj video prin intermediul caruia a salutat toti paticipantii prezenti la Forum si a incurajat egalitatea numarului de femei si barbati in administratia comitetelor nationale olimpice.

Secretarul general al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman a purtat discutii cu presedintele CIO, presedintele in functie al EOC si alte personalitati ale olimpismului international, in cadrul unui pranz de lucru organizat la Vilnius.

Galerie foto