Stiri

21 septembrie 2017 Primire calduroasa a delegatiei COSR la Matsudo

Delegatia Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR) care se afla in vizita in Japonia in perioada 17 – 23 septembrie a.c. a ajuns in Matsudo.

Oficialitatile din Matsudo, a doua localitate nipona, alaturi de Musashino, nominalizata de Guvernul Japonie pentru a gazdui  cantonamentele de pregatire ale Echipei Olimpice a Romaniei inainte si in timpul desfasurarii Jocurilor Olimpice de la Tokyo 2020, au organizat o frumosa ceremonie de primire pentru membrii delegatiei COSR. Reprezentantii COSR le-au oferit gazdelor un drapel al Romaniei cu autografele membrilor delegatiei.

Discutiile purtate de cele doua parti au fost urmate de vizita la bazele sportive din localitate si de interviuri acordate reprezentantilor mass-media.

Din delegatia COSR aprobata de Comitetul Executiv al COSR si condusa de Mihai Covaliu, presedintele COSR, fac parte  Camelia Alina Potec (FR Natatie si Pentatlon Modern), Cristinel Romanescu (FR Tenis de Masa), Alin Grigore (FR Lupte), Alexandru Chiculita (FR Scrima), Paul Augustin Iancu (FR Atletism), Florin Misca, secretarul general adjunct al COSR, Alexandru Epuran, directorul sportiv in cadrul COSR, Georgeta Andrunache, presedintele Comisiei Tehnice a COSR, Alina Alexoi(TVR) si Gabriel Horatiu Dumitru (TVR).