Stiri

15 septembrie 2017 O delegatie a COSR va vizita orasele Musashino si Matsudo

O delegatie a Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR) formata din 11 persoane va vizita orasele japoneze Musashino si Matsudo in perioada 17 – 23 septembrie a.c.. Oficialii COSR au raspuns invitatiei autoritatilor celor doua localitati nominalizate de Guvernul Japoniei pentru a gazdui cantonamentele de pregatire ale Echipei Olimpice a Romaniei inainte si in timpul desfasurarii Jocurilor Olimpice de la Tokyo 2020.

Delegatia COSR se va intalni si cu reprezentantii Comitetului de Organizare al Jocurilor Olimpice de la Tokyo 2020 si va vizita bazele sportive pe care se vor desfasura competitiile olimpice.

De asemenea, oficialii COSR vor purta discutii la Ambasada Romaniei din Japonia referitoare la viitoarea Casa Olimpica a Romaniei din timpul Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Din delegatia aprobata de Comitetul Executiv al COSR si condusa de Mihai Covaliu, presedintele COSR, fac parte  Camelia Alina Potec (FR Natatie si Pentatlon Modern), Cristinel Romanescu (FR Tenis de Masa), Alin Grigore (FR Lupte), Alexandru Chiculita (FR Scrima), Paul Augustin Iancu (FR Atletism), Florin Misca, secretarul general adjunct al COSR, Alexandru Epuran, directorul sportiv in cadrul COSR, Georgeta Andrunache, presedintele Comisiei Tehnice a COSR, Alina Alexoi(TVR) si Gabriel Horatiu Dumitru (TVR).