Stiri

14 septembrie 2017 Liliana Neagu-Gafencu, imputernicita in functia de presedinte al CS Dinamo

Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), i-a transmis felicitari  Lilianei Neagu-Gafencu pentru imputernicirea sa in functia de presedinte al Clubului Sportiv Dinamo Bucuresti.  „Ii urez mult succes si putere de munca in fruntea unui club atat de important pentru sportul romanesc cum este Dinamo”, a spus presedintele COSR la aflarea vestii. „Este nevoie de oameni dedicati si priceputi in astfel de functii. Stiu ca nu va fi deloc usor, dar sunt convis ca Liliana Neagu-Gafencu va sti ce are de facut la conducerea clubului din Stefan cel Mare”.

Incepand cu data de 13 septembrie 2017, comisarul sef de politie Liliana Neagu-Gafencu a fost imputernicita pe o perioada de sase luni, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, sa indeplineasca atributiile postului de presedinte al Clubului Sportiv Dinamo Bucuresti.

Liliana Neagu-Gafencu, multipla campioana olimpica si mondiala la canotaj, a fost legitimata ca sportiva la CS Dinamo Bucuresti, iar dupa incheierea carierei sportive, timp de 13 ani, a ocupat functii de executie si de conducere in structurile Ministerului Afacerilor Interne, in prezent avand gradul profesional de comisar sef de politie.
Noul presedinte al Clubului Sportiv Dinamo are studii juridice, ultima functie ocupata fiind in cadrul Serviciului Control al Inspectoratului General al Politiei de Frontiera.

In varsta de 42 ani, Liliana Neagu-Gafencu este tripla campioana olimpica in proba de 8+1 (1996, 2000 si 2004), in palmaresul sau figurand, de asemenea, doua medalii de aur si una de bronz, cucerite la Campionatele Mondiale.