Stiri

23 august 2017 COSR sprijina organizarea crosului neconventional „Undercloud Book Running Marathon”

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, prin Academia Olimpica Romana, va invita duminica, 27 august a.c. sa participati la crosul neconventional „Undercloud Book Running Marathon” organizat in parteneriat cu Asociatia Bucharest Running Club, eveniment din cadrul Festivalului International de Teatru Independent „UNDERCLOUD”.

Crosul „Undercloud” este initiat de regizoarea si scriitoarea Chris Simion – Mercurian impreuna cu multipla campioana olimpica Valeria Racila Van Groningen si isi propune sa imbine educatia, cultura si sportul intr-un mod original. Astfel, fiecare participant va alerga cu cate o carte in mana, acea carte care i-a schimbat viata si pe care doreste sa o ofere Bibliotecii Undercloud pentru a fi citita si de altii.

Cu aceasta ocazie, toate cartile stranse in Biblioteca Undercloud vor fi donate Comitetului Olimpic si Sportiv Roman pentru biblioteca din cadrul Complexului Olimpic „Sydney 2000” la care au acces sportivii de performanta care se pregatesc in baza de la Izvorani.

Prin participantii din acest an la crosul neconventional „Undercloud Book Running Marathon” se vor regasi medaliatii olimpici: Violeta Beclea Szekely, Laura Carlescu Badea, Viorica Susanu, Doina Melinte si Marian Dragulescu.

Ora de start: 09:00 

Traseu: start din Piata Victoriei de la Raiffeissen Bank – Calea Victoriei – Lipscani – sosire la Arcub – Hanul Gabroveni