Stiri

10 iulie 2017 COSR si PEAK, impreuna pana in 2024

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) va semna un contract de parteneriat cu PEAK, producator de echipament sportiv si partener al 12 Comitete Olimpice Nationale din intreaga lume.

La evenimentul care va avea loc vineri, 14 iulie a.c., ora 11.30, la Sala Amfiteatru din incinta Casei Olimpice din Bucuresti (Bulevardul Marasti 20 A, sector 1) vor participa Mihai Covaliu, presedintele COSR, George Boroi, secretarul general al COSR, Christin Bingrui Wu, vicepresedintele PEAK Sport, Kurt Guanqun Wu, directorul marketing PEAK International, Margarit Amza, manager general SportLife Romania, distribuitor oficial PEAK in Romania, si o serie de personalitati ale sportului romanesc.

Parteneriatul COSR – PEAK va asigura o imagine de inalta tinuta sportivilor si oficialilor care vor reprezenta Romania la competitiile sportive internationale majore organizate in perioada 2018-2024 sub egida CIO - Jocurile Olimpice, Jocurile Olimpice de Tineret (JOT), Jocurile Europene (JE) si Festivalurile Olimpice ale Tineretului European (FOTE).

PEAK este unul dintre cele mai renumite branduri de echipament sportiv de pe mapamond, avand peste 30.000 de angajati si o piata de desfacere in circa 7000 de magazine de pe cinci continente. Listata la bursa din Hong Kong la 1,5 miliarde de dolari, firma PEAK imbraca delegatiile a 12 comitete olimpice, avand contracte in desfasurare cu zeci de federatii nationale si echipe de club din America, Europa, Australia, Africa si Asia.