Stiri

14 iunie 2017 Mihai Covaliu militeaza pentru imbunatatirea infrastructurii sportive din Capitala

Primarul Sectorului 1 al Capitalei Daniel Tudorache a semnat protocoale cu Laura Badea Carlescu, presedintele Federatiei Romane de Scrima, si Calin Gavrus, presedintele Federatiei Romane de Polo, privind modernizarea si constructia unor baze sportive de care sa se bucure atat sportivii de performanta cat si iubitorii de sport.

Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, initiatorul demersurilor pe langa primariile de sector pentru imbunatatirea infrastructurii sportive din Capitala, a opinat ca aceste parteneriate vor ridica nivelul sportului romanesc.

''Foarte important din aceasta colaborare si in ceea ce se intampla in raza sectorului 1 este ca vor exista facilitati sportive in care sa se organizeze competitii de nivel national si international, iar federatiile sa poata face schimburi de experienta cu federatii din intreaga lume si sa demonstram ca si in Romania se poate sa organizam competitii, stagii de pregatire. In felul acesta ne vom ridica si noi la nivelul normal al celorlalte state din intreaga lume. Bineinteles performantele noastre vor incepe sa fie cele pe care le asteptam'', a spus Mihai Covaliu.

Daniel Tudorache a precizat, cu prilejul semnarii parteneriatelor cu forurile nationale de scrima si polo, ca alte patru federatii sportive, de atletism, judo, rugby si natatie, vor beneficia in scurt timp de protocoale similare privind modernizarea bazelor sportive.