Stiri

3 aprilie 2017 Secretarul general al COSR, prezent la festivitatea de deschidere a CM de hochei pe gheata

George Boroi, secretarul general al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), a fost prezent la festivitatea de deschidere a Campionatului Mondial de Hochei pe Gheata, Divizia II, Grupa A, competitie care are loc pe patinoarul din Galati in perioada 3 - 9 aprilie a.c. Alaturi de Marius Alexandru Dunca, ministrul Tineretului si Sportului, Mihai Covaliu, presedintele Federatiei Romane de Hochei pe Gheata, Ionut Pucheanu, primarul orasului Galati, si alte personalitati ale autoritatilor locale, George Boroi a asistat si la primul meci sustinut de echipa nationala a Romaniei incheiat cu victoria, cu 9-1, in fata reprezentativei Belgiei.

„A fost o partida frumoasa pe care romanii au dominat-o de la inceput pana la final. Speram ca acesta este doar inceputul unui sir de succese la capatul carora baietii nostri vor promova in liga superioara”, a declarat secretarul general al COSR la finalul meciului.

Echipa României va mai intalni Serbia (pe 4 aprilie), Islanda (pe 6 aprilie), Australia (pe 7 aprilie) si Spania (pe 9 aprilie).  Toate partidele tricolorilor vor incepe de la ora 20,00 si vor putea fi urmarite in transmisiune directa pe TVR HD.