Stiri

4 ianuarie 2017 Concurs special in cadrul Alpin Film Festival

Organizatorii Alpin Film Festival, manifestare care isi propune sa promoveze respectul pentru munte si toate activitatile montane, atat cele de natura sportiva, cat si cele turistice sustinuta de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, a lansat un concurs de scurt metraje.

In competitie se pot inscrie toti cei care in ultimii doi ani au vizitat masivele montane din Romania si au realizat un scurt video pe telefonul mobil. Pentru a intra in concursul care se desfasoara in perioada 1 ianuarie – 1 martie 2017, filmul trebuie urcat  pe platforma www.alpinfest.pbv.ro. Mai multe amanunte pot fi obtinute vizitand pagina de aici.

Printre invitatii speciali care vor fi prezenti la AFF se numara Radek Jaros, a 15-a persoana din lume si primul ceh care a reusit sa completeze Coroana din Himalaya, care cuprinde cele mai inalte 14 varfuri din lume. Mai multe amanunte pot fi obtinute vizitand pagina de aici.

Tot in cadrul AFF, pe 28  si 29 ianuarie a.c., pentru doua zile Predeal va fi capitala filmului romanesc de munte. Proiectul implica prezentarea unor materiale filmate, cu participarea echipelor de productie si a regizorilor, cel mai bun film urmand a primi un premiu al publicului. Mai multe amanunte pot fi obtinute vizitand pagina de aici.

Gala Alpinismului Romanesc si ceremonia de premiere a Sportivului Anului 2016 la alpinism si escalada, desfasurate la Centrul Cultural "Aurel Stroe" din Busteni, in cadrul Alpin Film Festival, au fost transmise integral LIVE, in format HD pe Facebook. Evenimentul poate fi urmarit in intregime aici.