Stiri

14 noiembrie 2015 COSR este alaturi de familiile victimelor atentatelor de la Paris

Presedintele COSR, Alin Petrache a transmis o scrisoare Comitetului Olimpic Francez in care isi exprima compasiunea pentru victimele atentatelor de la Paris.
 
"Suntem socati si profund indurerati la aflarea acestor evenimente. Condamnam astfel de actiuni pentru ca ele nu sunt indreptate doar impotriva celor din Paris ci impotriva intregii umanitati, a normalitatii si pacii. Valorile umanitatii si cele ale olimpismului au fost grav zdruncinate vineri seara.
Va rog sa primiti sincerele mele condoleante si toata compasiunea Miscarii Olimpice din Romania pentru cei disparuti, cei raniti si pentru familiile acestora. Rugaciunile noastre se indreapta spre toti cei a caror viata a fost pierduta sau distrusa cu atata lasitate.
Pentru romani acest moment este mai dificil pentru ca este foarte aproape, in timp, de tragedia de la clubul Colectiv, iar ranile noastre sunt departe de a fi vindecate. Suntem cat se poate de solidari cu poporul francez cu care impartasim valori comune si in care, pe parcursul istoriei, am avut mereu un partener autentic si fidel”, se arata in scrisoarea transmisa de presedintele COSR omologului sau francez.