You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Participare impresionanta la Crosul si Marsul Roz

Sute de bucuresteni au alergat la Crosul si Marsul Roz, cum au fost supranumite Crosul si Marsul Casiopeea, manifestare cu caracter umanitar, ajunsa in acest an la cea de-a sasea editie, care a avut loc in Parcul Izvor.
Fondurile stranse cu ocazia Marsului si Crosului Casiopeea, evenimente organizate de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR), Asociatia Casiopeea, Primaria Municipiului Bucuresti si Asociatia Sportul Pentru Toti, vor fi directionate pentru sprijinul femeilor cu cancer la san. Mai exact, banii obtinuti din taxele de participare la eveniment si donatii vor folositi pentru achizitionarea de proteze mamare destinate femeilor care au suferit o operatie de mastectomie.

Mai mult, toate doamnele si domnisoarele care au fost prezente la Crosul si Marsul Roz si au intrat in posesia voucherelor distribuite in Parcul Izvor, cu ocazia evenimentului, vor putea beneficia de o  ecografie mamara gratuita la clinicile Anima. Voucherul primit va trebui insa sa fie insotit si de un bilet de trimitere eliberat de medicul de familie.

Galerie foto