You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

O medalie de aur, doua de argint si un bronz, in aceeasi zi, pentru Romania

Reprezentantii Romaniei au obtinut patru medalii in penultima zi de intreceri din cadrul  FOTE Tbilisi 2015, care s-au adaugat celor patru cucerite pana acum de componentii Echipei Olimpice.

Atleta Andrea Miklos a cucerit aur la 400 m, Razvan Grecu (triplusalt) si Andrei Micu (aruncarea ciocanului) si-au adjudecat medaliile de argint, iar inotatorul Daniel Martin (200 m spate) a urcat pe cea de-a treia treapta a podiumului.

In finala, Andrea Miklos le-a devansat pe elvetianca Yasmin Giger, medaliata cu argint, si pe Katarina Sekulic din Serbia (bronz) la capatul unei curse pe care a dominat-o cu autoritate.

In ultimul act de la triplusalt Razvan Cristian Grecu a sarit 15,03 m - cea mai buna performanta personala a sa de pana acum, fiind intrecut doar de francezul Enzo Hodebar. Pe cea de-a treia treapta a podiumului a urcat italianul Andrea Dallavalle.

In lupta pentru medalii de la aruncarea ciocanului Mihaita Andrei Micu a fost devansat de ucrainianul Mykhailo Havryliuk, pe locul al treilea clasandu-se bielorusul Dzmitry Baraukou.

Inotatorul Daniel Cristian Martin a cucerit bronzul, a doua medalie la inot pentru Echipa Romaniei la aceasta editie a FOTE. In finala de la  200 m spate, romanul a fost intrecut de rusul Pavel Tatarenko, medaliat cu aur, si de irlandezul Conor Ferguson.

Galerie foto