Stiri

9 august 2014 Elisabeta Tufan, omagiata la COSR la aniversarea varstei de 50 de ani

In semn de omagiu pentru intreaga cariera, fosta floretista Elisabeta Tufan (ex- Guzganu), dubla medaliata olimpica, a primit o placheta aniversara din partea presedintelui Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR) Alin Petrache, in ziua in care a implinit 50 de ani.

Elisabeta Tufan, care si-a adjudecat medalia de bronz, cu echipa, la Jocurile Olimpice de la Barcelona si pe cea de argint la JO de la Los Angeles, si a cucerit titlul mondial la individual, in 1987 la Denver, a avut o frumoasa surpriza chiar in ziua in care a implinit 50 de ani.

Intr-o atmosfera vesela si calda, Alin Petrache i-a inmanat Elisabetei Tufan o placheta si un buchet de flori in prezenta altor mari foste scrimere, Laura Carlescu Badea, Roxana Niculae (ex. Dumitrescu) si Claudia Vanta(ex. Grigorescu).

Intalnirea, care a avut loc in biroul presedintelui COSR, a fost o surpriza pentru fosta sportiva, acum antrenor la un club de scrima din Italia. Fara sa stie nimic din ce avea sa urmeze,  Elisabeta Tufan a venit la sediul COSR, invitata de Laura Carlescu Badea, care a condus-o apoi, ca din intamplare, in  biroul lui Alin Petrache. Revederea cu fostele coechipere si gestul presedintelui au impresionat-o pe Elisabata Tufan care a petrecut cateva ore extrem de placute la COSR razand si depanand amintiri cu cei prezenti.